Wordt ook lid

Jongeren Commerciële Club Assen

De Jongeren Commerciële Club Assen (JCCA) stelt zich ten doel Young Professionals, startende en jonge werknemers en zelfstandige ondernemers in contact te brengen met elkaar en met het bedrijfsleven in Noord-Nederland. We doen dat door activiteiten te organiseren, zowel voor onze eigen leden, leden van andere netwerken waarmee we contact onderhouden als voor introducés. Je kunt daarbij denken aan borrels, bedrijfsbezoeken, lezingen, workshops, sportieve activiteiten en andere activiteiten.

Kosten Lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap bedraagt € 275,00 per jaar . Daarvoor krijg je o.a. onze digitale nieuwsbrief met aankondigingen van onze activiteiten, heb je gratis toegang tot alle activiteiten en de besloten borrels.

Voorwaarden Lidmaatschap

Om lid te kunnen worden van de JCCA moet je:

  1. Jonger zijn dan 45 jaar;
  2. Young professional en;
  3. wonen en/of werken in (de omgeving van) Assen.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Je kunt je lidmaatschap schriftelijk opzeggen (via e-mail naar het secretariaat t.a.v. Bauke Wierda, info@jcca.nl) voor 30 oktober van elk jaar. Restitutie van (een deel van) dit bedrag bij tussentijdse beëindiging van je lidmaatschap om welke reden dan ook, is niet mogelijk. Het lidmaatschap van de JCCA is een persoonlijk lidmaatschap.

Voldoe je aan deze toelatingseisen dan word je op jouw verzoek door de secretaris van de JCCA uitgenodigd voor een activiteit waar je kennis kan maken met ons en wij met jou. Je kunt twee keer naar een JCCA activiteit komen als introducee voordat je lid wordt.

JCCA-Marco-Out-30-01-2019-8-1600x1069-1.jpg
IMG_0676

Direct lid worden?

De “Jongeren Commerciële Club Assen” is een vereniging die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04080917.