JCCA Goes Wildlands

Juni is traditiegetrouw de maand van de TT, het TT-Festival en onze befaamde TT borrel. Helaas is het TT festival ook dit jaar afgelast. Maarrrr niet getreurd, we hebben een hele leuke activiteit voor jullie in petto!

Op 24 juni hebben we eindelijk weer een fysieke bijeenkomst! We worden deze middag verwacht bij Wildlands, het mooiste avonturenpark van Nederland! We krijgen een rondleiding door het park met onderweg leuke feitjes en commerciële weetjes over het ontstaan. Een unieke beleving speciaal voor onze commerciële club.

Uiteraard kan er vanuit Assen (verzamelen bij IT Lions) gecarpoold worden.
Verzamelen is mogelijk vanaf 14:00 en wij vertrekken om 14:15 richting Wildlands.

Datum: 24 juni a.s.
Starttijd: 15.00 uur
Eindtijd: ca 16.30 uur
Locatie: Wildlands Adventure Zoo Emmen

Aanmelden kan tot en met zondag 20 juni.

Ken je iemand die graag eens kennismaakt met de JCCA? Introducés zijn van harte welkom!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

24/06/2021
15:00 uur

Locatie

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Raadhuisplein 99
Emmen

Aanwezig

Introducees

  • Rick Dijkstra (Via Leonie)
  • Jurjen Doornbos (Via Leonie)
  • Sabiene Merschky (Via Leonie)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.