JCCA Business Activiteit

Voordrachtsdiner met Bart van Breukelen in restaurant Van Tarel

Meld je aan voor deze activiteit

Voordrachtsdiner met Bart van Breukelen in restaurant Van Tarel

  • 04/06/2018
  • 17:30 t/m 17:30
  • Restaurant van Tarel, Dorpsweg 3, 9485 TB Taarlo

Het bestuur van het CCA en de JCCA nodigen je uit om op 4 juni aan te schuiven bij het voordrachtsdiner met Bart van Breukelen in restaurant Van Tarel. De heer Bart van Breukelen zal tussen de gerechten door een korte voordracht zal geven.

Bart van Breukelen is sinds begin dit jaar lid van de Raad van Bestuur van TBI Holdings B.V. Voordrachtsdiner met Bart van Breukelen in restaurant Van Tarel (TBI). De heer Van Breukelen was daarvoor directievoorzitter van de TBI-onderneming Synchroon B.V. Tevens is de heer Van  Breukelen voorzitter van de NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen). Het onderwerp van de voordracht heeft betrekking op alle veranderingen en kansen bij de transitie van een gas-samenleving naar een elektrische samenleving.

Je bent vanaf 17:30 uur welkom bij Van Tarel  in Taarlo. Gezien het beperkte aantal plaatsen (70) doe je er verstandig aan je tijdig aan te melden. Leden krijgen voorrang ten opzichte van introducés bij de aanmelding. 


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 25 mei bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 25 mei afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

04/06/2018
17:30 uur

Locatie

Restaurant van Tarel
Dorpsweg 3
Taarlo

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Chantal Brons
  • Arjan Zuidema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!