JCCA Business Activiteit

Rondleiding ‘The Great Liao’ in het Drents Museum + diner

Meld je aan voor deze activiteit

Rondleiding ‘The Great Liao’ in het Drents Museum + diner

  • 18/05/2017
  • 16:00 t/m 16:00
  • Drents Museum, Brink 1, Assen

Op donderdag 18 mei zijn wij te gast in het Drents Museum. Vanaf 16:00 uur start de bijeenkomst en gaan we na een welkomstwoord de tentoonstelling ‘The Great Liao’ aanschouwen. De rondleiding duurt tot 18:00 uur. Aansluitend vindt er elders op locatie een borrel en diner plaats.

Programma:

16:00 – 16:15 uur Binnenkomst via groepsentree (Brink 3)
16:00 – 16:15 uur Ontvangst in Statenzaal met koffie/thee
16:15 – 16:20 uur Welkomstwoord Annabelle Birnie/Harry Tupan
16:20 – 17:45 uur Rondleiding The Great Liao
17:45 – 18:00 uur Einde rondleiding
18:00– 20:30 uur Borrel en diner bij Brasserie de Kroon (Brink 18)

Over The Great Liao:
De grote archeologische tentoonstelling The Great Liao – Nomadendynastie uit Binnen-Mongolië (907-1125) vertelt het bijzondere verhaal van de machtige Liao-dynastie in de 10de en 11de eeuw. Een rijk dat zich uitstrekte over meer dan 4.000 km, van de Japanse zee in het oosten tot het Altajgebergte in het westen. Aan de hand van spectaculaire archeologische vondsten van de afgelopen 30 jaar krijgt de bezoeker een unieke inkijk in de cultuur van de Liao. Je waant je op de uitgestrekte steppe van Centraal Azië. Nog nooit eerder zijn de Liao-schatten in Nederland te zien geweest.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

 

 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

18/05/2017
16:00 uur

Locatie

Drents Museum
Brink 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Chantal Brons
  • Marion Boersma
  • Rick Lange
  • Arjan Zuidema
  • Bastiaan Mulstege

Introducees

  • Hilda Sobel

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!