JCCA Business Activiteit

Kennissessie: ‘acquireren kun je leren’ in samenwerking met Zakenmarkt Assen

Meld je aan voor deze activiteit

Kennissessie: ‘acquireren kun je leren’ in samenwerking met Zakenmarkt Assen

 • 18/09/2018
 • 19:00 t/m 19:00
 • Rabobank, Neptunusplein 2, Assen

In samenwerking met Zakenmarkt Assen (ZMA) staat de derde kennissessie van 2018 in het teken van sales. ZMA is een hecht netwerk van ondernemers uit Assen en omgeving, het doel is elkaar versterken en een breed netwerk delen. De kennissessie wordt gesponsord Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Als gastspreker op 18 september hebben wij George Wesseling uitgenodigd. George Wesseling is eigenaar van MetaSales en is interim (Sales) Manager en coach. Zijn verkoopcarrière kent een achtergrond in de automatisering, de reclame en de zakelijke dienstverlening. Enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid zijn o.a. karaktereigenschappen, waarmee hij mensen en organisaties op een positieve manier in beweging zet.

Hij zal een korte interactieve kennissessie verzorgen over acquisitie. Waarin veel ruimte zit voor vragen en discussie. Vragen die voorbijkomen zijn bijvoorbeeld: hoe werkt acquisitie tegenwoordig? Haal ik voldoende rendement uit mijn netwerk? Hoe heb ik het georganiseerd? Na afloop heeft iedereen weer scherp waar hij/zij staat met zijn persoonlijke acquisitie en sluiten we de kennissessie af met een borrel. Intro’s zijn welkom!


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 16 september bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 16 september afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

18/09/2018
19:00 uur

Locatie

Rabobank
Neptunusplein 2
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Hilda van der Heide
 • Bauke Wierda
 • Niels Vanderveen
 • Chantal Brons
 • Frank Bloupot

Introducees

 • Sharyssa Menzen (via Hendri)
 • Hester Slagter (via Ralph)
 • Jeroen Jansen (via Chantal)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!