JCCA Business Activiteit

Jaarboekuitreiking JCCG

Meld je aan voor deze activiteit

Jaarboekuitreiking JCCG

  • 29/01/2016
  • 18:00 t/m 18:00
  • Beaushelter, Neutronstraat 3, Groningen

Namens de JCC Groningen zijn wij op vrijdag 29 januari a.s. van harte welkom voor de JCC Jaarboekuitreiking 2016: Masquerade edition.

Het JCC Jaarboek wordt ieder jaar uitgereikt door een prominente Groninger ondernemer met aansluitend hèt feest van het seizoen. Omdat in 2016 de allerlaatste uitgave van het jaarboek zal zijn en daarmee ook de allerlaatste jaarboekuitreiking, wordt er extra groot uitgepakt. Het jaarboek verdient immers een waardig afscheid.

Het thema is ‘Masquerade’, dus trek je beste partyoutfit aan en vergeet je masker niet! De jaarboekuitreiking zal plaatsvinden in Beau Shelter, een gave nieuwe locatie nabij Hoendiep en de ring van Groningen en is inclusief welkomstdrankje, driegangen diner ‘van hier tot Tokio’ en midnight snack. Graag nodigen wij jou en je (zakelijke) relatie uit voor deze feestelijke editie van Links & Drinks waarvoor eveneens de leden van de CCG en de CCG senioren zijn uitgenodigd.

Wie: Leden JCC, CCG, CCG Senioren, JCCA en introducés
Wat: Jaarboekuitreiking – Masquerade, inclusief diner + dance + network
Thema: Masquerade edition
Kosten: € 15,00

Een ding is zeker: dit wil je echt niet missen, dus meld je gauw aan! De inschrijving sluit op 27 januari om 18.00 uur of wanneer het maximum aantal gasten is behaald. No-shows betalen de werkelijke kosten. Graag tot 29 januari a.s.!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

29/01/2016
18:00 uur

Locatie

Beaushelter
Neutronstraat 3
Groningen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!