JCCA Business Activiteit

CCA borrel met sprekers Astrid Odile de Visser en Gerard Kremer

Meld je aan voor deze activiteit

CCA borrel met sprekers Astrid Odile de Visser en Gerard Kremer

  • 01/06/2015
  • 17:00 t/m 17:00
  • Fellini, Vaart N.Z. 2, Assen

Het CCA nodigt ons van harte uit om aanwezig te zijn op de borrel bij Fellini in Assen vanaf 17.00 uur. Tijdens deze borrel geven we tevens twee interessante sprekers het woord. Het betreffen mevrouw Astrid Odile de Visser, bestuurslid van AssenvoorAssen en bestuurder van Stichting Interzorg Noord Nederland en de heer Gerard Kremer, sinds kort de nieuwe voorzitter van MKB Noord. Hij is tevens mede-initiator van NL investeert en voormalig aandeelhouder van ‘De Vrijbuiter’. Het belooft dus een interessante borrel te worden.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot vrijdag 29 mei om 16.00 uur. Voor deze bijeenkomst zijn introducés welkom.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

01/06/2015
17:00 uur

Locatie

Fellini
Vaart N.Z. 2
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!