Maak kennis met ons lid

Silvana van Keulen

PR- en communicatie bij Dr. Nassau College

Silvana van Keulen

Sinds 2013 – met een onderbreking van een jaar – ben ik lid van de JCCA. In 2020 heb ik de voorzittershamer doorgegeven omdat ik moeder werd van onze dochter Scottie (en na 6 jaar wisselende functies in het bestuur werd het ook écht tijd voor nieuwe inzichten). 

Organisatie en functie? Ik werk 28 uur in de week bij het Dr. Nassau College als PR- en communicatieadviseur. Wij zijn een brede openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in de stad Assen en de omliggende regio. Met zes locaties biedt het Dr. Nassau College keuze uit vrijwel alle types onderwijs. De centrale afdelingen (waar ik ook onder val) zijn gevestigd in het bedrijfsbureau in Assen.

Ik heb leuke collega’s en krijg enorm veel vrijheid om mijn eigen ideeën uit te werken. Misschien heb je de All You Need is Love caravan voorbij zien rijden?

Wat doe je?
Mijn job als PR- en communicatieadviseur is veelzijdig. De korte samenvatting is: ik heb een adviserende rol op het gebied van onder andere marketing, pr- en interne communicatie en branding. Ik vertaal het corporate communicatiebeleid naar de locaties en bouw aan de (online) zichtbaarheid van het Dr. Nassau College. Daarnaast onderhoud ik het contact met de andere VO-scholen in Assen. We werken nauw samen en organiseren bijvoorbeeld elk jaar gezamenlijk de Scholenmarkt.

En in je vrije tijd? In mijn vrije tijd geniet ik van onze gezinsuitjes. Daarnaast duik ik ook graag de kroeg in voor een borrel en sport ik meermaals in de week.

Hoop snel een kop koffie (of borrel) met je te drinken!

  • Dr. Nassau College
  • Silvana van Keulen
  • Groningerstraat 230, 9402 LP Assen
  • 0592-333111 (Zakelijk)
ACB825A6-B293-4DC4-B21F-A57F7D725235.jpeg
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!