• Rick Zweers

  • wijvindenautos.nl
  • Mobiliteitsadviseur / Eigenaar

Rick Zweers

Ik ben Rick Zweers eigenaar van wijvindenautos.nl. Bij wijvindenautos.nl gaan wij opzoek naar de beste deal voor onze klant. Het doel van ons bedrijf is de auto koper adviseren, begeleiden en te ontzorgen bij de zoektocht en de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

De reden dat wij ons bedrijf begonnen zijn is omdat wij vinden dat de huidige automarkt erg aanbodgericht en voorraad gestuurd is. Dit houdt in dat er vooral wordt gekeken naar verkoopaantallen en wat de voorraad is maar aan de wensen van de klant wordt geen aandacht besteed. Wij hebben geconstateerd dat autokopers behoefte hebben een eerlijk en onafhankelijk advies. Dit idee is dit ondertussen uitgegroeid tot een onderneming die dagelijks mensen helpt hun perfecte auto te vinden.

Wij zijn geen dealer en ook geen leasemaatschappij, wij zijn een onafhankelijke adviseur en bemiddelaar. Doordat wij zelf geen voorraad hebben, is er dus ook geen reden om daarnaar te handelen. Wij worden door de leverende partijen gezien als een externe medewerker die niet op de loonlijst staat. Doordat wij veelvuldig binnen ons netwerk samenwerken kunnen wij vaak hoge kortingen krijgen en een nog betere deal garanderen.