Maak kennis met ons lid

Niels Vanderveen

Directeur Eigenaar bij De Online Binnenstad BV / VoetbalCourt BV - AdoreSlaapcomfort.nl - MaisonHome.nl - Zitbal.nl

Niels Vanderveen

Op mijn 18e ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Niels Slaapcomfort. Dit groeide uit tot een groot succes met een eigen winkel in Assen en later diverse webshops in slaapkamer artikelen.

In 2017 heb ik een uitstapje gemaakt naar de reclamewereld en heb ik Greenledwalls opgericht samen met 2 compagnons. In 2022 heb ik afscheid genomen van het bedrijf om mij weer volledig te focussen op mijn webshops.

Eind 2022 werd mijn webshop Snurky onderdeel van een groter platform en samen met 2 compagnons werd het bedrijf De Online Binnenstad B.V. opgericht. Met De Online Binnenstad creëren we als het ware een online warenhuis met diverse hoogwaardige webshops. Momenteel beheren we een vijftal webshops, waaronder www.snurky.nl, www.maisonhome.nl en www.zitbal.nl.

Begin 2023 ben ik mede-eigenaar geworden van VoetbalCourt B.V. met hetzelfde team. VoetbalCourt is een hele andere tak van sport, waar we ons richten op het faciliteren van sport en recreatie voor iedereen met mogelijkheden in voetbalcourts, pannakooien, calisthenics, speelvoorzieningen en nog veel meer!

  • De Online Binnenstad BV / VoetbalCourt BV - AdoreSlaapcomfort.nl - MaisonHome.nl - Zitbal.nl
  • Niels Vanderveen
  • Lottingstraat 8, 9406 LX Assen
  • 0884884880 (Zakelijk)
linked_in.jpg
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!