Maak kennis met ons lid

Mirco Bakker

Tuin Designer bij Marco Bakker Droomtuinen

Mirco Bakker

Hallo mijn naam is Mirco Bakker,
23 jaar oud en tuin designer binnen het bedrijf Marco Bakker Droomtuinen.
Wij specialiseren ons in het ontwerpen en realiseren van uw droomtuin.

Sinds kort zijn wij bezig met deze naamsverandering, voorheen heette het nog Marco Bakker Hoveniersbedrijf. Wij hebben nu de keuze gemaakt om Hoveniersbedrijf te laten veranderen in Droomtuinen.
Wij hebben voor deze naam gekozen om een andere uitstraling achter te laten. Exclusiever en meer maatwerk, tevens is de tuin alleen maar maatwerk. Door Droomtuinen al in onze naam te verweven krijg je al meer de neiging van een droomtuin.
En dat is ook tevens waar wij voor staan. Voor al onze klanten willen wij tevens hun grootste droom in de vorm van een tuin uit laten komen.

Voordat ik designer ben geworden binnen ons bedrijf (dat mijn vader Marco Bakker heeft opgericht), was mijn droom altijd om kunstenaar te worden.
Nu zet ik deze droom door naar de tuinen, om daar kunst van te maken. Met de samenstelling van elementen, materialen en kleuren ontstaan er de meest fantastische tuinen.
De grootste passie hiervan ligt bij beplanting. Door planten goed toe te passen in je tuin wordt het geheel nog spectaculairder. Het doel en de kunst is om het gehele jaar spanning te behouden in de tuin.
En hier ligt de kunst en de passie.

Naast het ontwerpen van alle droomtuinen mag ik nog graag schilderen in vrije tijd en is mijn grootste passie sport.
Voorheen was dit altijd BMX, dit heb ik altijd op hoog niveau gedaan. Na een ongeluk 2,5 jaar geleden ben ik hier mee gestopt en hebt mijn passie verder los gelaten in fitnes.
Daarin doe ik veel aan krachttraining. Het doel waar ik nu voor train is om eind volgend jaar het podium op te gaan als Bodybuilder.

Zo komt alles weer uit bij het onderdeel art haha. Van design van tuinen naar kunst op pallet naar het creëren van het beste physique.

  • Marco Bakker Droomtuinen
  • Mirco Bakker
  • Italielaan 17, 9403DW Assen
  • 0592 460 805 (Zakelijk)
IMG-20210726-WA0012.jpg
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!