Maak kennis met ons lid

Michel Hilbrands

Directeur bij Blue Media

Michel Hilbrands

Bluemedia is gespecialiseerd in het maken van films, websites & animaties en is in 2003 opgericht door Michel. Film en vooral de montage zijn voor Michel het leukst om te doen: om van helemaal niets, iets moois te maken.
Inmiddels bestaat zijn team uit 2 medewerkers, 2 stagiaires per periode en werkt hij regelmatig samen met een vaste groep freelancers. Voorheen werkte Michel veelal in het westen van het land, maar
inmiddels heeft hij ook veel projecten in en rond zijn woonplaats Assen.
Bluemedia heeft een goed gevuld portfolio, van het lokale MKB tot grote organisaties zoals provincies, gemeenten, en multinationals als Heineken en Shell.
Ook werkt hij nog veel voor opdrachtgevers in het buitenland. Hij vindt dan ook dat hij het leukste vak van de wereld heeft, en dat is terug te zien in zijn werk.
Waarom opdrachtgevers voor Bluemedia kiezen? Michel en zijn team onderscheiden zich door kwaliteit en professionaliteit.
Inmiddels zit Michel in een luxepositie; bedrijven benaderen hem voor opdrachten en acquisitie heeft hij al jaren niet meer gedaan. Het stukje wat hij dan ook totaal niet mist.

Na een keer uitgenodigd te zijn voor een bijeenkomst van de JCCA, is hij direct lid geworden. Zijn netwerk in Assen was nog relatief klein en hij zag met een lidmaatschap bij de JCCA een kans zijn
netwerk op een leuke manier uit te breiden. Door drukte op het werk en de vaak onregelmatige uren en door andere prioriteiten lukt het vaak niet om onze bijeenkomsten te bezoeken. Maar, goed nieuws! Michel heeft beloofd om vaker naar onze bijeenkomsten te komen.

Hij houdt zelf van activiteiten met wat meer actie. Als fanatiek kitesurfer is hij regelmatig in binnen- en buitenland op het water te vinden.

  • Blue Media
  • Michel Hilbrands
  • Afrikaweg 33-A, 9407 TL Assen
  • 0592-405333 (Zakelijk)
michel.jpg
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!