Maak kennis met ons lid

Martine Plaat

Oprichter/eigenaar bij Mooii wonen

Martine Plaat

Martine Plaat, 40 jaar. Afgestudeerd Interieurstylist en interieurontwerper aan de Interieuracademie in Zwolle en het instituut voor binnenhuisarchitectuur . Sindsdien houd ik me volop bezig met interieuradvies en ontwerp voor particulieren en bedrijven. Mensen helpen in die zoektocht naar een mooi en samenhangend interieur, vind ik ontzettend leuk. Mijn grootste kracht is het goed kunnen luisteren naar iemands interieur wensen, om deze vervolgens te vertalen naar een zinvol interieuradvies of ontwerp. Daarbij durf ik best buiten de gebaande paadjes te treden maar respecteer ik te allen tijde de grenzen van u als klant.

Hallo, Mijn naam is Martine Plaat.
40 jaren jong en ik woon samen met mijn dochter in Kloosterveen.
Ik heb een aantal van jullie inmiddels leren kennen, hopelijk volgt de rest snel.

Iets meer dan 5 jaar geleden ben ik mijn bedrijf Mooii wonen gestart. Ik adviseer in en maak interieurontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Hierin staat bij mij altijd de klant centraal. Door goed te luisteren en te kijken naar wat de klant wil zorg ik ervoor dat er een mooi geheel ontstaat waar de klant zich thuis voelt.
Op mijn website www.mooiiwonen.com kunnen jullie een kijkje nemen naar mijn werk.

Naast het werk ga ik graag sporten, dansen of naar een leuk concert. Lekker koken en eten met een drankje erbij zijn ook favoriet.

Hopelijk kunnen we elkaar snel weer in real life ontmoeten.

  • Mooii wonen
  • Martine Plaat
  • Hazelaarhof 47, 9408 AT Assen
fb-profiel.png
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!