Maak kennis met ons lid

Jelle Anema

Verhuur & Advies bij BouWatch

Jelle Anema

Even voorstellen…
Jelle Anema, key-accountmanager bij BouWatch. Voor velen is Jelle vast en zeker een bekend gezicht, hij is al zeker 4 jaar lid van de JCCA en bezoekt onze activiteiten regelmatig.
Door de corona tijd hebben we geen fysieke afspraak gehad, maar via FaceTime gaat dat ook prima. Het leuke aan thuiswerken is dat Leonie een kijkje in de tuin van Jelle kon krijgen, een van zijn hobby’s is namelijk klussen in en om zijn woning in Assen.

BouWatch is een grote landelijke partij op het gebied van tijdelijke beveiliging. Ze opereren inmiddels in heel Nederland, Duitsland en een gedeelte in België.
De projecten in Duitsland zijn er pas vorig jaar bijgekomen en dat gaat super goed, het overtreft Nederland inmiddels.
BouWatch is in de crisis begonnen en kon zich vrijwel direct marktleider op het gebied van tijdelijke beveiliging noemen, en dat is nooit veranderd.
Jelle is er al 10 jaar werkzaam en begon als een van de eerste medewerkers. Inmiddels is het personeelsbestand uitgebreid naar ongeveer 220 werknemers!
Als key-accountmanager is hij op dit moment verantwoordelijk voor de energiemaatschappijen.

Wat superleuk is om te weten, is dat BouWatch mee helpt aan het oppakken van inbrekers! Doordat de camerabeveiliging een directie connectie heeft met de politie, kan de politie na een melding er direct erop af en daardoor sneller op de plaats van bestemming zijn en ondertussen hebben ze live beeld van wat er zich bijvoorbeeld op de bouwplaats af speelt.

Jelle is lid geworden omdat hij, jaren geleden dus, op zoek was naar leeftijdsgenoten die ook actief met werk bezig zijn. Mensen van ongeveer dezelfde leeftijd die ook nog aan het begin van hun carrière staan lopen meestal tegen dezelfde dingen aan en dan kun je elkaar helpen.
Daarnaast kun je van elkaar leren, elkaar versterken en is gezelligheid natuurlijk belangrijk als je samen in een netwerkgroep zit.
Jelle vindt het prettig om te weten wat er in zijn omgeving speelt en doordat mede leden in en om Assen werken is hij meestal op de hoogte van alles!

Kortom, Jelle is hét gezicht en aanspreekpunt als je tijdelijke bewaking zoekt!

  • BouWatch
  • Jelle Anema
  • Koperslagerstraat 5, 9403 VM Assen
IMG_8944.jpg
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!