Maak kennis met ons lid

Daan Oolders

Daan Oolders

Hoi Allemaal!

Leuk dat ik bij jullie bij de JCCA mag aansluiten. De sfeer van deze club vond ik direct vanaf het begin al vele malen beter dan bij een gemiddelde netwerkactiviteit!

Mijn naam is Daan Oolders, 36 jaar. Samen met mijn vriendin en 2 zoontjes woon ik in Assen. Sinds mijn 22e ben ik ondernemer. Mijn eerste bedrijf, Animatiewerk.nl, runde ik samen met mijn vriendin. Dat deed ik naast een parttime baan in het MBO onderwijs.

We plaatsen animatieteams op vakantieparken en binnen 10 jaar groeide het uit van een hobby tot een bedrijf met 180 medewerkers. In 2019 verkochten we het bedrijf, omdat we merkten dat onze dromen veranderden.

Ik nam een tussenjaar waarin ik een NLP coaching opleiding volgde.  Inmiddels coach ik verschillende mensen met Mindchanger.nl. Daarnaast is sinds vorige week mijn nieuwste project live gegaan: Smileyapp.nl, een handige tool om de klanttevredenheid of gastvrijheid realtime te meten.

Naast al dat ondernemen, heb ik ook een fantastische functie bij het Drenthe college. Als projectleider ondernemerschap stimuleer ik samen met mijn collega’s ondernemerschap bij jongeren in de regio.

Met DC onderneemt werken we veel samen met ondernemers en zijn we met te gekke concepten bezig. Denk bijvoorbeeld aan de Student Business Award, waar een hoofdprijs van € 10.000 wordt vergeven.

Ik heb er zin in om jullie te ontmoeten, wie weet welk ondernemersavontuur daar weer uit voortkomt!

  • Daan Oolders
  • Hazelaarhof, 9408AW Assen
    1de5f1dc-4e61-e836-0361-5fb6efd37631
    Bekijk ook onze andere leden

    Trots op onze leden

    Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!