Maak kennis met ons lid

Chantal Brons

Manager Sales bij Hof van Saksen

Chantal Brons

Chantal is 10 jaar geleden begonnen als HR-medewerker bij Hof van Saksen. Hof van Saksen is een onderdeel van Landal Greenparks, maar met een geheel eigen identiteit. Inmiddels werkt zij een lange tijd als Manager Sales. Chantal behandelt onder andere zakelijke aanvragen of niet-reguliere particuliere aanvragen. De zakelijke aanvragen zijn meestal voor vergaderingen, productpresentaties en trainingen. Daarnaast bestaan haar dagen voornamelijk uit het behandelen van mail, telefoon, commerciële vergaderingen, bijvoorbeeld de aanvragen voor grotere evenementen en netwerken bij meerdere business clubs. En dan denk je dat dat het was; nee! Chantal vult ook vanuit het resort deels een marketing & communicatie rol in én is zij onderdeel van een digitaliseringsprojecten, waarin bv. de appontwikkeling valt.

Chantal is lid van de JCCA, omdat er naast gezelligheid ook veel genetwerkt kan worden. Ondanks dat bij Hof van Saksen bijna alles centraal vanuit Landal GreenParks regelt, is een groot netwerk natuurlijk ook voor haar en Hof van Saksen belangrijk. Gelukkig heeft Chantal ook nog wel vrije tijd! Ze brengt dan graag tijd door met vrienden, gaat graag uiteten en bezoekt meerdere festivals; kortom, ze houdt enorm van gezelligheid!

Mocht je advies kunnen gebruiken bij het organiseren van evenementen of een geschikte locatie zoeken, bij Chantal ben je aan het juiste adres!

Leonie kreeg een uitgebreide rondleiding en zelfs een kijkje achter de schermen, wat is het er prachtig!

  • Hof van Saksen
  • Chantal Brons
  • Borgerderstraat 12, 9449PA Nooitgedacht
  • 0592-245955 (Zakelijk)
sandravanderkolk.fotografie.-1084-2.jpg
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!