Maak kennis met ons lid

Bauke Wierda

Vastgoedadviseur Bedrijfshuisvesting bij Lamberink Bedrijfsmakelaars

Bauke Wierda

Sinds 1-1-2022 ben ik werkzaam bij de BOG afdeling binnen Lamberink, een groot aantal leden kennen mij al  maar stel mij bij deze graag even voor.

Ik ben Bauke Wierda, woon in Assen met mijn vrouw Annieka en 2 dochters, Emma en Maud. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten, harlopen en bootcampen, mag ik graag een rondje motorrijden en is er altijd wel een klusje in en om huis te bedenken. Verder ben ik van jongs af aan lid van de scoutingvereniging, de Johannes Post Groep in het Amelterbos en actief binnen de JCCA als secretaris.

Een aantal van jullie zullen mij wellicht herkennen vanuit mijn vorige baan, ik heb hiervoor namelijk 15 jaar gewerkt in de automotive en zodoende ook een aardig netwerk opgebouwd. Ik heb na mijn technische opleiding in twijfel gestaan om vastgoed en makelaardij te gaan studeren maar uiteindelijk toch de autoverkoop in gegaan. Geen spijt van want ik heb in de 15 jaar auto’s flink wat ervaring op kunnen doen op verschillende vestigingen, merken en niveaus. Toen ik echter werd gevraagd voor het team van BOG makelaars binnen Lamberink was de cirkel rond, komend jaar zal ik dan ook alsnog de opleiding gaan volgen om naast de praktijkervaring ook de nodige theoretische kennis op te doen. Ben je opzoek naar een pand voor jouw onderneming? Of wil je er vanaf? Heb je een huis/appartement welke je wilt verhuren? Ik help je graag!

BOG staat voor Bedrijfs Onroerend Goed

”Een BOG-makelaar is gefocust en gespecialiseerd op onroerend goed met betrekking tot bedrijven. Dit is dan ook de makelaar die jij als ondernemer moet aanspreken als je graag ergens wilt gaan vestigen. Het gaat hierbij dus om de aankoop, verkoop en verhuur van commercieel vastgoed.”

  • Lamberink Bedrijfsmakelaars
  • Bauke Wierda
  • Javastraat 10, 9401KZ Assen
  • 0592-338420 (Zakelijk)
Wolberink3796 (1)
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!