JCCA Business Activiteit

Terugblik – Online Escapen

JCCA Activiteiten & Nieuws

Terugblik – Online Escapen

20 januari stond het online escapen op de agenda. Met een groep van 10 kwamen we online en werden wij welkom geheten door de gastvrouw van de avond, Laura. Na een kleine uitleg werden de teams opgedeeld en werden de teams via een eigen break-out room “opgesloten”. 

Let the games begin!

Ondanks dat een aantal van ons er vorig jaar bij de fysieke escape bij waren is het online escapen een vak apart. Bewegend met de muis en aangemoedigd door de andere teamleden bewoog je door de kamer. Elk schilderijtje een aanwijzing en elk boek in de kast bevatte mogelijk informatie voor later. Stap voor stap kwamen we elke keer wat verder, van het uitzoeken en rekenen van de leeftijden van de 7 dwergen tot het opzoeken en vrijspelen van de trofeeën van Assepoester, Hans en Grietje, Sneeuwwitje en Roodkapje, de teams werden door het sprookjesbos geleid met één doel: zo snel mogelijk weer naar buiten.

Het team “de winnaars” deed zijn naam eer aan en kwamen het meest ver in 60 minuten. Na een kort applaus wilden de andere 2 teams toch de laatste stappen graag afmaken en ging een ieder door met escapen. Of iedereen weer ontsnapt is zullen we de volgende bijeenkomst moeten checken ;-)

Laura, nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen en de leuke avond!

Snelle Navigatie

Eerdere berichten