JCCA Business Activiteit

Terugblik: LinkedIn Training bij Lamberink

JCCA Activiteiten & Nieuws

Terugblik: LinkedIn Training bij Lamberink

De eerste activiteit van 2023 is een feit! En wat voor een!
Tijdens een kort woord van welkom door Harry Lamberink werden wij meegenomen door de tijd van 1988 tot nu. Van het starten als eenpitter in een onbekende stad, adverteren in de etalage en de krant, de vaste lijn als communicatiemiddel tot aan 10 kantoren, bijna 100 man personeel en een digitaal tijdperk. Leuk om dit, met alle ingetogenheid van Harry, even mee te voelen.  

Na een heerlijk stamppotbuffet van Mercurius Catering was het de beurt aan Guy.

Donderdagavond 19 januari was de 3e etage van Lamberink het domein van Guy Strijbosch en zijn expertise op het gebied van LinkedIn. Geen strakke presentatie of ellenlange sheets met do’s en dont’s maar kriskras door LinkedIn en met hulp van onze eigen pagina’s kwamen de belangrijkste punten aan bod; 

  • Hoe ben je goed zichtbaar?
  • Klopt alles nog wel op je profiel?
  • Gebruik je de juiste #hashtag?
  • En wat is je doel?

Niemand was ‘’veilig’’ want Guy had zijn huiswerk gedaan van te voren, bij iedereen kwam met zijn profiel op het grote scherm. Op een prettige en opbouwende manier kreeg je hierdoor een goed inzicht hoe het nog beter en mooier kan.  Met ruim 40 aanmeldingen was het een gezellige en leerzame #avond en werd de 3e etage van Lamberink goed gebruikt. Voor #herhaling vatbaar!

Snelle Navigatie

Eerdere berichten