JCCA Business Activiteit

Terugblik: Focus op je doelen met Angelo Cijntje

JCCA Activiteiten & Nieuws

Terugblik: Focus op je doelen met Angelo Cijntje

Wat een mooie avond hebben wij mogen beleven in het pand van Hungy Heroes. Een diepgaande presentatie van Angelo Cijntje die ons de avond doorbracht.
Angelo Cijntje begon zijn presentatie met hoe zijn jeugd begonnen is en wat Angelo ervoor heeft gedaan en op geofferd om te staan waar hij nu staat. Kennelijk was iedereen wel onder de indruk over wat het leven van een topsporter inhoud en welke opofferingen je hier voor moet maken. Voor de buiten wereld niet altijd makkelijk liet Angelo kenmerken. Angelo vertelde al dat hij in deze reis gezegend is met zijn vrouw die hem heeft gesupport tot de dag van vandaag. 

Angelo Cijntje is opgegroeid in Curaçao waarna hij verhuisd is naar Nederland, vroegtijdig is hij al uit huis gegaan om voor zijn topsport carrière te gaan. Hard work beats talent laat Angelo zien. Hij zegt al zelf hij was niet de meest getalenteerde voetballer maar met een goede visie en hard werken kun je verder komen dan alleen talent. 

Na zijn voetbal carriere is Angelo verder gegaan in de sport. Dit resulteerd tot een prachtig en gezond bedrijf. Namelijk Cijntje personal fit in Veendam. Waar Angelo destijds gestart is met zijn Compagnon Geert Fokkens. Samen hebben zij het bedrijf laten uitgroeien tot een team van 5 personen. En zij zullen nog lang niet klaar zijn met mensen op de jusite manier gezond en fit te krijgen.

En onthoud…

‘Je verleden neem je mee maar het bepaald je route niet’
Snelle Navigatie

Eerdere berichten