JCCA Business Activiteit

Terugblik: Basketbal wedstrijd “Donar Groningen – Den Helder Suns”

JCCA Activiteiten & Nieuws

Terugblik: Basketbal wedstrijd “Donar Groningen – Den Helder Suns”

21 oktober was de JCCA aanwezig bij een wedstrijd van Donar. Net als alle belangrijke gasten waren wij iets aan de late kant en werden met naam en toenaam verwelkomt bij de speluitleg. De gemiste slides gingen niet over het spel zelf dus feitelijk niets aan de hand.

De speluitleg was niet zonder reden, er zijn best wat regels en spelelementen om rekening mee te houden tijdens het spel. Lopen zonder dribbelen, geweld tegen de scheids, het zijn allemaal zaken welke niet thuis horen op het basketbalveld.

Het publiek klapt, stampt en staat regelmatig op om Donar naar de volgende driepunter te helpen. De coach hield er een wat andere manier van aansturen op na welke in menig regime niet zou misstaan..

Donar speelde de 21e tegen de Den Helder Suns welke niet hun sterrenteam had afgezonden naar Groningen, de einduitslag was dan ook met 96-57 een volle overwinning. Toch moest de thuis wel flink aan de bak en waren er mooie acties te zien.

Na afloop werd er nog gezellig nagepraat in de businesslounge onder het genot van een hapje en een drankje. Een geslaagde avond dus!

Snelle Navigatie

Eerdere berichten