Wijn-/kaasproeverij bij De Kaasbazar

Op donderdag 15 oktober zijn wij door JCCA-lid Dennis Thomas uitgenodigd voor een wijn- en kaasproeverij. Aanmelden is mogelijk tot 14 oktober om 16.00 uur.

De Kaasbazar

De Kaasbazar Kloosterveste en de Kaasbazar Nobellaan, winkels vol lekkers, zijn meer dan alleen kaaswinkels! U kunt bij ons terecht voor een heerlijk stuk Nederlandse kaas, maar ook voor een lekker stukje buitenlandse kaas. Daarnaast verkopen we natuurlijk (vers gebrande) noten, een keur aan mediterrane delicatessen en de daarbij behorende wijnen (uit Italië, Spanje, Frankrijk, Argentinië en Chili). Verder kunt u bij ons terecht voor een assortiment Drentse streekproducten en pakken we voor u graag een leuk en sfeervol cadeau in. Tenslotte verkopen de Kaasbazar Kloosterveste en de Kaasbazar Nobellaan een aantal goede olijfoliën en (balsamico) azijnen uit het vat en een aantal Italiaanse specialiteiten zoals heerlijke kruidenmelanges, pesto’s, olijven etc.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

15/10/2015
18:00 uur

Locatie

De Kaasbazar
Nobellaan 263
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Eelco Bakker (Ondernemersfabriek)
  • Sebastiaan Kremer (Ondernemersfabriek)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.