JCCA Business Activiteit

Voorronde Young Business Award

Meld je aan voor deze activiteit

Voorronde Young Business Award

  • 09/05/2016
  • 19:00 t/m 19:00
  • De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen

Het bestuur en de activiteiten commissie nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de voorronde van de Young Business Award. Deze avond wordt gezamenlijk met het JCCA georganiseerd.

Het doel van de stichting Young Business Award is om het klimaat voor start-ups in Noord-Nederland te stimuleren. De stichting biedt start-ups uit (Noord-)Nederland een podium dat ze verdienen. Jaarlijks reikt de stichting Young Business Award de onderscheiding Young Business Award uit. Daarnaast werkt de Young Business Award zeer nauw samen met verschillende partners met als doel het startersklimaat te verbeteren.

Het programma is als volgt:
19.00 uur ontvangst
19.35 uur Opening en introductie presentator, juryleden en tafelgasten
19.40 uur Pitch 1
19.50 uur Pitch 2
20.00 uur Thema 1
20.10 uur Pitch 3
20.20 uur Pitch 4
20.30 uur Thema 2
20.40 uur Pitch 5
20.50 uur Pitch 6
21.00 uur Afsluiting voorronde en start netwerkborrel
21.15 uur Bekendmaking twee finalisten en finale YBA 2016
21.55 uur Netwerkborrel
22.30 uur Afsluiting

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

09/05/2016
19:00 uur

Locatie

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!