JCCA Business Activiteit

VIVA MAXIMA VRIJMIBO

Meld je aan voor deze activiteit

VIVA MAXIMA VRIJMIBO

  • 26/04/2019
  • 16:00 t/m 16:00
  • De Ondernemersfabriek, Havenkade 6, 9403 AH Assen

We zien bijna door de borrel bomen het bos niet meer. Tóch denken wij dat we nog wat extra’s te bieden hebben! Op vrijdag 26 april nodigen we je van harte uit op onze VrijMiBo met als thema: Viva Maxima! Lekker Drents Borrelen met een Argentijns tintje! (Maxima en Willie konden er helaas niet bij zijn… iets met koekhappen tijdens een koninklijke verplichting de volgende dag.. pffft)

De ondernemers van De OndernemersFabriek organiseren vier keer per jaar dé VrijdagMiddagBorrel voor ondernemers, partners, vrienden en andere geïnteresseerden! Samen met Rabobank Assen & Noord Drenthe en JCCA  organiseren we op 26 april De Viva Maxima VrijMiBo! Op 26 april ben je vanaf 16:00 welkom in De Fabriek Assen en de gezelligste tuin van het Noorden!

Borrelen op z’n Argentijns mét een oranje tintje! Dus ‘scoor’ een hapje en een drankje met lekker tango muziekje op de achtergrond!  Wij zorgen ervoor dat het niet te ‘Messi’ wordt! Viva Maxima!

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 25 april bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 25 april afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

26/04/2019
16:00 uur

Locatie

De Ondernemersfabriek
Havenkade 6
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!