JCCA Business Activiteit

Timon Krause met Mindgames in DNK mét meet & greet!

Meld je aan voor deze activiteit

Timon Krause met Mindgames in DNK mét meet & greet!

  • 18/10/2018
  • 20:00 t/m 20:00
  • De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen

‘MINDGAMES’ is een nieuwe sensatie op het gebied van gedachten lezen. Timon Krause weet namelijk wat je denkt. Hij is de jongste mentalist die ooit Mindgames Timon KrauseNederlands én Europees kampioen werd. En velen kennen hem van zijn deelname aan Holland’s Got Talent in 2017. Met een verrassende, magische en vermakelijke mix van muziek, magie en mysterie gaat hij in deze show het onmogelijke mogelijk maken. Na de show staat er een borrel voor ons klaar en hebben wij een meet & greet met Timon Krause!


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 12 oktober bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 12 oktober afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

18/10/2018
20:00 uur

Locatie

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Judith Scholte
  • Arjan Zuidema
  • Niels Vanderveen
  • Marc Hut

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!