JCCA Business Activiteit

Speciale ondernemersexpeditie i.s.m. het CCA: ‘Race naar de Zuidpool’

Meld je aan voor deze activiteit

Speciale ondernemersexpeditie i.s.m. het CCA: ‘Race naar de Zuidpool’

  • 12/02/2018
  • 16:00 t/m 16:00
  • Hof van Saksen, Borgerderstraat 12, 9449 PA Nooitgedacht

Kom je ook naar de ondernemersexpeditie op maandag 12 februari 2018? Welke lessen kun jij als ondernemer leren van de eerste mens die op de Zuidpool kwam? Hoe kun je dit toepassen op jouw ondernemerschap? En hoe kunnen we met elkaar in gesprek om van elkaar te leren als ondernemer?

Programma:

16.00 – 16.30 uur ontvangst
16.30 – 19.30 speciale ondernemersexpeditie met Eppo Steenhuisen
tussen het programma door worden er hapjes geserveerd 
19.30 – aansluitend hoofdgerecht

Deze bijeenkomst heeft het thema van het verhaal ‘Race naar de Zuidpool’. Een expeditie wedstrijd van ruim 100 jaar geleden van Scott en Amundsen die door de avond heen een metafoor is voor ondernemerschap en leiderschap. Naast de kracht van het verhaal is het vooral een interactieve avond waarin je in kleinere groepen in gesprek gaat over hun plannen, ideeën en strategieën. Procesbegeleiders van het programma ‘Ik ben Drents Ondernemer’ zullen dit begeleiden. Een speciale ondernemers-expeditie onder professionele begeleiding. Een ervaring die je niet mag missen!

Je kan je aanmelden voor deze bijeenkomst via de website tot vrijdag 9 februari 2018 om 16.00 uur.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 9 februari bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 9 februari afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

12/02/2018
16:00 uur

Locatie

Hof van Saksen
Borgerderstraat 12
Nooitgedacht

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Chantal Brons
  • Arjan Zuidema
  • Rick Lange

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!