JCCA Business Activiteit

Thema bijeenkomst “Window of my Eyes” Drents Museum i.s.m. het CCA

Meld je aan voor deze activiteit

Thema bijeenkomst “Window of my Eyes” Drents Museum i.s.m. het CCA

  • 15/02/2016
  • 17:00 t/m 17:00
  • Drents Museum, Brink 1, Assen

Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op de thema bijeenkomst in het Drents Museum op 15 februari 2016. Het programma is nog nader te bepalen en wordt zo spoedig mogelijk aangevuld.

De bijeenkomst is vol, aanmelden is niet meer mogelijk.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

15/02/2016
17:00 uur

Locatie

Drents Museum
Brink 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen

Introducees

  • Wim Hammer (via Niels)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!