JCCA Business Activiteit

Thema-avond gezamenlijk met CCA, CCG en FZ

Meld je aan voor deze activiteit

Thema-avond gezamenlijk met CCA, CCG en FZ

  • 16/10/2017
  • 17:15 t/m 17:15
  • De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen

We nodigen je graag uit voor een gezamenlijke lezing van het CCA, het CCG en Friese Zaken op 16 oktober.

 ‘Leiderschap met impact’.

Een unieke lezing door een van de beste sprekers van Nederland: Gabriël Anthonio.

Leiderschap gaat over invloed uitoefenen. Invloed om doelen te bereiken. Het liefst willen we dat ons leiderschap impact heeft. Wat zijn de sleutels tot succes? Op welke wijze kan ik duurzaam impact hebben? Hoe kan ik effectiever, met meer impact worden? Deze en andere vragen komen aan de orde in een lezing die zicht geeft op je eigen stijl en uitdaagt om effectiever leiderschap te tonen. 

Prof. dr. Gabriël Anthonio is bestuurder in de zorg, hoogleraar en zeer gewaardeerd gastspreker op congressen en conferenties. Zijn lezingen worden zeer hoog gewaardeerd. Bij de Management Leergang Verandermanagement, aan de Nyenrode Business University, is hij al jaren de hoogst gewaardeerde docent. In ruim een uur neemt hij ons mee van theorie naar praktijk, deelt hij levensverhalen en betrekt hij daarbij de klassieke filosofie. Zijn lezingen spreken niet alleen het verstand, maar bovenal het hart aan. Een aanrader dus, voor een ieder die zijn/haar leiderschap verder wil ontwikkelen richting meer impact.

Programma:
17.15 – 18.00 uur               : ontvangst met een drankje en voorgerecht
18.00 – 18.15 uur               : vertrek naar de grote zaal en start officiële gedeelte
18.15 – 19.30 uur               : lezing ‘Leiderschap met impact’ door Gabriël Anthonio
19.30 – 21.00 uur              : informeel en verrassend netwerkdiner met aansluitend borrel

Intro’s zijn ook welkom! Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst tot vrijdag 13 oktober 2017 16:00 uur.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

16/10/2017
17:15 uur

Locatie

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Rick Lange
  • Roy Rademaker

Introducees

  • Lisette Dekker (via Renate Uiterwijk)
  • Mareille Huizinga (via Daniek Slomp)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!