Vierdelig online event – The Impact Project

De JCC Groningen nodigt ons uit om deel te nemen aan de eerste JCC Groningen editie van The Impact Project. Een uniek online programma georganiseerd door de JCC Groningen en marketingbureau Ten Stripes.

 

Wil jij je impact vergroten? En dat hierbij je commerciële en impactdoelen hand-in-hand gaan? Samen met de marketing 3.0 strategen van Ten Stripes brengen we jouw organisatie naar het volgende niveau.

 

Leer in vier donderdagavonden hoe jij meer impact kan maken met jouw organisatie, werkgever of eigen bedrijf. Donderdag 20 mei is de kick-off van het programma. Vervolgsessies op donderdag 27 mei, 3 juni en 10 juni.

 

Kijk voor meer informatie op www.tenstripes.nl/the-impact-project/

 

Programma:

Donderdag 20 mei 18.00 tot 19.00 uur

Aftrap: Uitleg programma (1 uur) en zelfstandig module ‘Strategie’ maken.

 

Donderdag 27 mei 18.00 tot 19.00 uur

Bespreking en daarna zelfstandig modules ‘Impact strategie’ & ‘Storytelling’ maken.

 

Donderdag 3 juni 18.00 tot 19.00 uur

Bespreking en daarna zelfstandig modules ‘Content’ & ‘Meten is weten’ maken.

 

Donderdag 10 juni 18.00 tot 21.00 uur

Bespreken en afsluitende workshop.

 

Bij deelname verwachten wij dat je aanwezig bent bij alle sessies en actief aan de slag gaat met de beschikbaar gestelde eLearning modules.

 

Inschrijving

Inschrijven kan via bed@jcc-groningen.nl. Onder vermelding van jouw naam, woonplaats, mobiel telefoonnummer en naam van de organisatie waarvan jij de impact wilt vergroten.


Let op: het aantal plekken is beperkt. Per e-mail wordt zo snel mogelijk jouw aanmelding bevestigd. Na bevestiging van jouw aanmelding volgt verdere informatie via de hiervoor aangemaakte WhatsApp-groep.

 

Datum/tijd

20/05/2021
18:00 uur

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.