JCCA Business Activiteit

Tennisclinic bij de Hertenkamp met Jack Liewes

Meld je aan voor deze activiteit

Tennisclinic bij de Hertenkamp met Jack Liewes

  • 05/04/2019
  • 18:00 t/m 18:00
  • Asser Tennis Vereniging “De Hertenkamp”, Hertenkamp 9, 9401 HL Assen

Aankomende vrijdag is het al zover: Jack Liewes gaat de leden van JCCA de fijne kneepjes van de tennissport bijbrengen! We verwachten dat dit, na de golfclinic vorig jaar, wederom een geslaagde sportactiviteit wordt.

Wat hebben we nodig?

* JCCA-leden natuurlijk -> geeft u zich vooral in groten getale op!
* Sport -> is geregeld! We zijn vanaf 18 uur te gast bij ATV De Hertenkamp. Jack Liewes, professioneel tennisleraar verzorgt een clinic.
* Borrel & Buffet -> ook geregeld! Achteraf wacht ons een borrel en een buffet bij Restaurant De Hertenkamp.

Het belooft uitstekend sportweer te worden: zonnig en rond de 14 graden. We hebben een perfecte locatie ter beschikking: de tennisvereniging ligt in het Asserbos. Het ergste dat je kan overkomen is dat je straks een beetje kunt tennissen. Dus opgeven maar!

Let op! We zijn wat laat met details maar we gaan er vanuit dat het, zoals JCCA betaamt, toch een groot succes gaat worden. Kijk dus vooral direct in je agenda, annuleer alles wat op vrijdag 5 april om 18 uur genoteerd staat, en geef je op via de site!

Graag tot vrijdag!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

05/04/2019
18:00 uur

Locatie

Asser Tennis Vereniging “De Hertenkamp”
Hertenkamp 9
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Hilda van der Heide

Introducees

  • Robin de Haan
  • Andrea van der Heide
  • Bauke van Keulen

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!