Tennisclinic bij de Hertenkamp met Jack Liewes

Een sportieve activiteit met een recreatief karakter! Op vrijdag 5 april gaan we kennis maken met de tennissport en leren we de beginselen van het spel. De clinic duurt ongeveer 1,5 uur en nadien gaan we lekker met elkaar eten en borrelen.


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 1 april bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 1 april afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Alleen leden kunnen zich voor een activiteit aanmelden.


Datum/tijd

05/04/2019
18:00 uur

Locatie

Asser Tennis Vereniging “De Hertenkamp”
Hertenkamp 9
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.