JCCA Business Activiteit

Summerdrinks & snacks bij diner-café De Heeren Hofsteenge

Meld je aan voor deze activiteit

Summerdrinks & snacks bij diner-café De Heeren Hofsteenge

  • 18/08/2017
  • 18:00 t/m 21:00
  • De Heeren Hofsteenge, Gedempte Singel 1, Assen

Kom je ook gezellig de zomer vieren? Op 18 augustus zien we je graag tijdens onze borrel bij De Heeren Hofsteenge in Assen. De Heeren Hofsteenge heeft begin dit jaar haar deuren geopend en je kunt er terecht voor lunch, diner, borrels en bites. Een jong en vernieuwend café restaurant in het hartje centrum van Assen. Een perfecte locatie voor onze jaarlijkse zomerborrel! Intro’s zijn voor deze activiteit ook welkom!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

18/08/2017
18:00 uur

Locatie

De Heeren Hofsteenge
Gedempte Singel 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Bartjan Wilthagen
  • Roy Rademaker
  • Jelle Anema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!