JCCA Business Activiteit

Summer drinks & bites @zusjes de boer

Meld je aan voor deze activiteit

Summer drinks & bites @zusjes de boer

  • 19/07/2019
  • 20:00 t/m 20:00
  • Zusjes de Boer, Markt 13, Assen

Tradities zijn er om in ere te houden, zeker de JCCA Summer drinks! Net zoals iedere zomer zullen we ook dit jaar voor hen die de tropische stranden, campings aan de Friese meren of andere verre buitenlandse oorden (nog) niet hebben opgezocht, een borrel organiseren. Dit jaar wel met een twist: we organiseren samen met JCI Assen.

Deze borrel is een uitstekende gelegenheid om de andere leden nog wat beter te leren kennen, want: deze keer geen sportieve activiteit of naar sprekers luisteren. Gewoon ongedwongen met elkaar genieten van het (hopelijk) goede weer! Zoals ieder jaar kiezen we nu ook weer een andere locatie. Ons oog is gevallen op het terras van Zusjes de Boer. We maken er een geslaagde avond van.

Ben jij ook nog niet op vakantie? Geef je dan op via de site. Graag tot 19 juli!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

19/07/2019
20:00 uur

Locatie

Zusjes de Boer
Markt 13
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Marc Hut

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!