Summer drinks & bites @zusjes de boer

Tradities zijn er om in ere te houden, zeker de JCCA Summer drinks! Net zoals iedere zomer zullen we ook dit jaar voor hen die de tropische stranden, campings aan de Friese meren of andere verre buitenlandse oorden (nog) niet hebben opgezocht, een borrel organiseren. Dit jaar wel met een twist: we organiseren samen met JCI Assen.

Deze borrel is een uitstekende gelegenheid om de andere leden nog wat beter te leren kennen, want: deze keer geen sportieve activiteit of naar sprekers luisteren. Gewoon ongedwongen met elkaar genieten van het (hopelijk) goede weer! Zoals ieder jaar kiezen we nu ook weer een andere locatie. Ons oog is gevallen op het terras van Zusjes de Boer. We maken er een geslaagde avond van.

Ben jij ook nog niet op vakantie? Geef je dan op via de site. Graag tot 19 juli!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

19/07/2019
20:00 uur

Locatie

Zusjes de Boer
Markt 13
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.