Start seizoen ’16-’17 (i.s.m. CCA)

Het bestuur van de JCCA en het CCA nodigen je van harte uit voor het inmiddels bekende ontbijt bij Hotel Van der Valk om 7.30 uur op 5 september.

Siem Eikelenboom neemt de seizoensopening van het CCA voor zijn rekening op 5 september. Eikelenboom is bekend als onderzoeksjournalist van Het Financieel Dagblad en als één van de vier Nederlandse journalisten die maanden hebben zitten wroeten in de gelekte documenten van Mossack & Fonseca ofwel de Panama Papers.

Siem geeft de voorkeur aan vragen uit het publiek. Daarom hierbij alvast de oproep om met goede vragen te komen voor deze onderzoeksjournalist!

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van de JCCA tot vrijdag 2 september 2016 om 16.00 uur. Een introducé is welkom voor deze bijeenkomst.

Locatie: Hotel Van der Valk, Assen
Datum Maandag 5 september 2016
Tijd: 07:30 uur
Spreker: Siem Eikelenboom, onderzoeksjournalist van het FD
Wie: leden + intro’s

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

05/09/2016
07:30 uur

Locatie

Van der Valk
Balkenweg 1
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.