JCCA Business Activiteit

Start seizoen ’15-’16 met spreker Joris Luyendijk (i.s.m. CCA)

Meld je aan voor deze activiteit

Start seizoen ’15-’16 met spreker Joris Luyendijk (i.s.m. CCA)

  • 07/09/2015
  • 07:30 t/m 07:30
  • Van der Valk, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Het CCA nodigt ons van harte uit om gezamenlijk te ontbijten bij Van der Valk op 7 september. Zoals inmiddels gebruikelijk is er weer een bijzondere spreker aanwezig. Dit keer heeft de activiteitencommissie Joris Luyendijk uit London weten te halen. Joris Luyendijk is journalist, gespecialiseerd in de Arabische en islamitische wereld. Luyendijk werd bekend als verslaggever vanuit diverse standplaatsen in het Midden-Oosten. In 2006 en 2007 was hij presentator van het programma Zomergasten.

Hij schreef vier boeken, waaronder: Een goede man slaat soms zijn vrouw, Het zijn net mensen en ‘Je hebt het niet van mij maar…’. Van zijn derde boek Het zijn net mensen zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht en hiervoor ontving hij meerdere prijzen. Sinds mei 2011 woont hij in Londen, waar hij werk voor The Guardian. Hij doet antropologisch onderzoek naar de financiële wereld en schrijft daar blogartikelen over.

Programma

07.30 – 07.45 uur: Ontvangst
07.45 – 07.50 uur: Welkom door de voorzitter
07.50 – 08.15 uur: Ontbijt
08.15 – 09.00 uur: Spreker Joris Luyendijk
09.00 – 09.15 uur: Vragen en afsluiting

Je kunt je tot vrijdag 4 september om 16.00 uur aanmelden. Voor deze bijeenkomst zijn introducés welkom.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

07/09/2015
07:30 uur

Locatie

Van der Valk
Balkenweg 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Chantal Brons

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!