Stad van Bartje: stadswandeling door Assen (centrum).

De wandeling loopt langs het oudste deel van de stad met onder andere het Drents Museum, het Drostehuis, het Beeld van Bartje, enzovoorts. Het startpunt is bij de ingang van het Drents Museum. Na de wandeling gaan we een drankje nuttigen op een nog nader te bepalen locatie.

Locatie: start Drents Museum
Benodigdheden: stevige (wandel)schoenen en een goed humeur
Aantal plekken beschikbaar: 15
Tijdstip: 19:00 uur – 21:00 uur

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

27/07/2017
19:00 uur

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.