JCCA Business Activiteit

Op Spyder Wheelz stad en omgeving verkennen!

Meld je aan voor deze activiteit

Op Spyder Wheelz stad en omgeving verkennen!

  • 29/08/2019
  • 19:00 t/m 19:00
  • Van der Valk Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

De vakantie zit er weer op, lekker nazomeren tijdens een JCCA activiteit. Hesje aan, bandana om en start die motoren maar! Klim op de E-Chopper met brede banden en hoog stuur die niet onder doet voor zijn echte ‘grote’ broer. De route brengt ons langs de mooiste plekjes van Assen en omgeving.

Tijdsplanning:

19.00 uur ontvangst bij Van der Valk Hotel Assen
19.15 uur vertrek
20.30 uur terugkomst
20.30 – 22.00 uur borrels & bitterballen

Voorwaarden:
– Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs B

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 26 augustus bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 26 augustus afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Bauke Wierda). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

29/08/2019
19:00 uur

Locatie

Van der Valk Assen
Balkenweg 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Bauke Wierda
  • Roy Rademaker
  • Bartjan Wilthagen
  • Hilda van der Heide
  • Arjan Zuidema
  • Sander Veldkamp
  • Judith Scholte

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!