JCCA Business Activiteit

Shake up the happiness: it’s Christmas time

Meld je aan voor deze activiteit

Shake up the happiness: it’s Christmas time

 • 12/12/2019
 • 18:00 t/m 18:00
 • Grand Café ’t Wapen, Vaart Z.Z. 1, Assen

We sluiten het jaar graag feestelijk met je af op donderdag 12 december vanaf 18.00 uur bij Grand Café ’t Wapen in Assen. Lekker eten, borrelen en tussendoor een hersen krakend dinerspel!

In teamvorm (met allen een kerstmuts op) ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner. Trek je foute kersttrui aan en tot 12 december! Intro’s zijn weer welkom bij de eerstvolgende activiteit in januari! Bij ‘Naam introducee + opmerkingen’ is het mogelijk om aan te geven of je dieetwensen hebt.

Tijdsplanning:

18:00 – 18:45 uur ontvangst
18:45 – 22:15 Escape Dinner Room Spel Christmas Edition

Leden die niet in de gelegenheid zijn om de kerstactiviteit bij te wonen wensen wij alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2020.

Graag tot donderdag 12 december!

Namens het bestuur van de Jongeren Commerciële Club Assen
Silvana Hagge


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 9 december bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 9 december afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Bauke Wierda). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

12/12/2019
18:00 uur

Locatie

Grand Café ’t Wapen
Vaart Z.Z. 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Arjan Zuidema
 • Niels Vanderveen
 • Bauke Wierda
 • Rob IJszenga
 • Roy Rademaker
 • Bartjan Wilthagen
 • Judith Scholte
 • Marc Hut
 • Jelle Anema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!