JCCA Lustrum 2021

Annuleer vakanties, vraag oppas, vraag vrij op je werk… want op vrijdag 3 september gaan we vieren dat de JCCA 15 jaar bestaat. In die 15 jaar hebben we miljoenen euro’s aan omzet gegenereerd met zijn allen, liefdes zijn ontstaan en verbroken, ziekenhuisopnames, duizenden fusten bier verorberd en vooral heel veel plezier gehad met elkaar. Alle reden voor een feest dus! En dat doen we met een Nederlands/Drents tintje.

Wat gaan we doen?
Om 13:45 worden wij verwacht bij het Drents Kwartiertje in Hooghalen. Hier zijn we al eens geweest voor een Solex-toer, dit keer gaan we het tempo ietsje opvoeren. Ietsje maar hoor, want we gaan door Drenthe tuffen met een oer-Hollandse DAF. Toet toet! Om 14:00 vertrekken we, dus wees op tijd.

Tussen 17:00 en 17:30 verwachten we allemaal heelhuids en met knorrende magen weer terug te zijn in Hooghalen. We zullen ons snel verplaatsen naar De Bonte Wever in Assen voor een feestelijke BBQ.

Wist je trouwens dat De Bonte Wever in Slaghalen is gestart in de oude fabriekshal van Nederlandse Bontweverij? En dat, nadat het complex totaal uitgebrand is in 2001, de naam in 2009 weer terugkwam na de overname van De Smelt?

Het is wel fijn als je een beetje kennis hebt. Dus stof de encyclopedieën af bij je ouders op zolder. Bekijk alle Wikipedia-pagina’s. Bestudeer de Bosatlas. Want we gaan de altijd gezellige ‘Ik Hou Van Holland-quiz” spelen met zijn allen. Rond 23:00 gaan we moe maar voldaan weer naar huis.

Al met al een gezellig feest die we graag met jullie allemaal willen vieren. Deze mag je niet missen! Schrijf je snel in. Tot vrijdag 3 september!

Te huur Compleet feestje voor 15 personen incl. Biertap de Luxe – "De Druiventros" Breda

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

03/09/2021
13:45 uur

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.