Save the date Gezamenlijke bijeenkomst Noordelijke Commerciële Clubs

Dit jaar zijn de drie Noordelijke Commerciële Clubs te gast in Groningen bij het CCG. Ook de JCCA is van de partij! Op dit moment wordt hard gewerkt aan een programma van inspireren, ontmoeten en netwerken. Noteer je  vast de datum 15 oktober 2019 in je agenda?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot vrijdag 11 oktober 2019 om 16.00 uur.


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 11 oktober bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 11 oktober afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Bauke Wierda). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Alleen leden kunnen zich voor een activiteit aanmelden.


Datum/tijd

15/10/2019
17:30 uur

Locatie

Suikerunie terrein
Energieweg 10
Groningen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.