JCCA Business Activiteit

Assen Onderneemt 4 maart 2019: met ondernemer, horlogemaker én muzikant Yvo Staudt

Meld je aan voor deze activiteit

Assen Onderneemt 4 maart 2019: met ondernemer, horlogemaker én muzikant Yvo Staudt

 • 04/03/2019
 • 18:00 t/m 18:00
 • De Bonte Wever, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Voor het achtste jaar op rij vindt “Assen Onderneemt” plaats. Assen Onderneemt is een jaarlijks terugkerende netwerkbijeenkomst voor alle leden van de organiserende partijen én alle andere Asser ondernemers. De avond biedt naast een inspirerend programma ook een netwerkgelegenheid om op informele wijze kennis te kunnen maken met alle deelnemers van verschillende (netwerk)organisaties. De partijen die deze netwerkavond voor u organiseren zijn: Ondernemend Assen, Commercieel Centrum Assen (CCA), Jongeren Commerciële Club Assen (JCCA), Vaart In Assen (voorheen Gilde Bart en MKB Binnenstad).


Als zevenjarig jongetje begint Yvo Staudt met het spelen van accordeon. Hij heeft aanleg en speelt al op jonge leeftijd bij verschillende ensembles. Hij richt het Staudt kwintet op, studeert klassieke muziek aan het Koninklijk Conservatorium en gaat naar Italië om nóg beter te worden. Daar valt zijn droom echter in duigen. Hij raakt in een persoonlijk dal en gaat als façade voor zijn gevoelens aan de slag met de start van een eigen bedrijf. Inmiddels is dat bedrijf, Staudt Twenthe, uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde onderneming.

Ondanks zijn jonge leeftijd (Yvo Staudt is geboren in 1991) maakte deze jonge ondernemer al heel wat mee. Hij neemt zijn publiek mee in zijn verhaal en vertelt over kwetsbaarheid, succes, ondernemerschap, emotionele aankopen, authenticiteit en de kracht van visualisatie.

Programma
17.30 uur             Ontvangst
18.00 uur            Start formele programma
18.15 uur             Spreker Yvo Staudt
19.15 uur             Dinerbuffet en gelegenheid tot netwerken
21.30 uur            Einde

Erbij zijn? Aanmelden kan tot uiterlijk 1 maart! Intro’s zijn welkom.

Met vriendelijke groet,

De besturen van de organiserende partijen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

04/03/2019
18:00 uur

Locatie

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Hilda van der Heide
 • Rick Lange
 • Frank Bloupot

Introducees

 • Samé Iejad
 • Melvin Nuwolt
 • Johan de Vries
 • Anoniem (Via Leonie)
 • Laura Ahlers

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!