JCCA Business Activiteit

Assen Onderneemt 16 maart 2020

Meld je aan voor deze activiteit

Assen Onderneemt 16 maart 2020

 • 16/03/2020
 • 17:30 t/m 20:30
 • , ,

Hoe kan een hobby uitgroeien tot een bedrijf? En hoe kan dit bedrijf vervolgens marktleider worden? Door keihard tegen de gevestigde orde aan te schoppen, door alle marketingregels te overtreden, door alle adviezen van iedereen te negeren en tegen de stroom in te zwemmen. Een roadtrip van Hobby naar Hype. In 2009 ging een groep van 64 oude auto’s vanuit Hardenberg van start voor een 5- daagse Road Trip door Europa.

Gastspreker van Assen Onderneemt 2020 is: Bram Eigenraam, oprichter van “the Carbage Run”. Een mix van “Car” & “Garbage”, oude barrels dus. Een rally die tegen de gevestigde orde van  exclusieve supercar rally’s en dure oldtimer ritten aan wilde schoppen. En met succes: wat begon als een geintje is inmiddels uitgegroeid tot een “serieus” bedrijf. Een uniek verhaal waar Bram Eigenraam ons graag in meeneemt.

The Carbage run. www.carbagerun.nl

Het programma:

17.30 uur Ontvangst met borrel en bite
18.00 uur Officiële programma met spreker Bram Eigenraam
19.00 uur Buffet met muzikale omlijsting
20.30 uur Netwerken

Locatie: DNK, Weierstraat 1 Assen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

16/03/2020
17:30 uur

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Robin de Haan
 • Arjan Zuidema
 • Leonie Mensen
 • Bauke Wierda
 • Rob IJszenga
 • Hilda van der Heide
 • Jelle Anema

Introducees

 • Jurian Bosma

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!