CCA Bijeenkomst met Annemarie van Gaal in Drents Museum (GECANCELD KOMT NIEUWE DATUM)

Op 26 oktober organiseert de CCA een netwerkborrel met als spreker Annemarie van Gaal; ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid. We zijn te gast in het Drents Museum vanaf 17.00 uur.

Annemarie van Gaal website Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen. Ze zal ingaan op de huidige actualiteiten.

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst tot 20 oktober 2020 om 16.00 uur. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meldt je snel aan! 

Introducees zijn weer welkom bij een volgende bijeenkomst van de JCCA.

Indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld, dan rekenen wij op je komst. Mocht je onverwacht toch verhinderd zijn, dan dien je dit te berichten aan het clubsecretariaat. Dat kan per e-mail (info@cca-assen.nl) en per telefoon (06–21977352). Afzeggingen  op vrijdag tot aan de activiteit (48 uur – 2 werkdagen) gelden als No-show en word een bedrag ad € 10,00 in rekening gebracht. 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

26/10/2020
17:00 uur

Locatie

Drents Museum
Brink 1
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.