CCA Bijeenkomst met Annemarie van Gaal bij Liff

Op 26 oktober organiseert de CCA een netwerkborrel met als spreker Annemarie van Gaal; ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid. We zijn te gast bij restaurant Liff op de mooi verbouwde bovenverdieping vanaf 17.00 uur. Na afloop is er eventueel de mogelijkheid te blijven eten, dit is voor eigen rekening .

Annemarie van Gaal website Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen. Ze zal ingaan op de huidige actualiteiten.

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst tot 22 oktober 2020 om 16.00 uur. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meldt je snel aan! 

Introducees zijn weer welkom bij een volgende bijeenkomst van de JCCA.

Aanmelden

Alleen leden kunnen zich voor een activiteit aanmelden.


Datum/tijd

26/10/2020
17:00 uur

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.