JCCA Business Activiteit

Rally met JCC Groningen

Meld je aan voor deze activiteit

Rally met JCC Groningen

  • 01/07/2017
  • 00:00 t/m 23:59
  • , ,

Zoals elk jaar mag de JCCA deelnemen aan de rally van de JCC Groningen. Denk jij dat je de eeuwige ‘JCC Rally Roem’ verdient? Schrijf je dan in per team (minstens 2 personen) en ga de strijd aan met andere JCC(A)-leden. Zet na de rally je auto weg en trek je leukste partyoutfit aan, want de dag wordt afgesloten met een spetterend feest. Ook dit jaar gooien we er weer een thema in, namelijk: ”Hawaii meets Sex on the Beach”.

Programma rally:

Tijd: 10:00 uur
Locatie: Century Groningen
Adres: Industrieweg 46
Plaats: 9403 AB Assen
Parkeren: Bij Century

Programma eindfeest:

18:00 uur Aankomst rally rijders op feestelijke en nu nog geheime locatie;
19:00 uur Aanvang BBQ in zomerse sferen;
21:00 uur Borrel & feest!
00:00 uur Verwacht einde;

Let op: voor zowel de rally als het eindfeest dienen wij ons bij de JCCG apart aan te melden. Vul daarom bij je aanmelding in het veld “Opmerkingen” in wanneer je niet bij het feest aanwezig bent. May the best team win!


Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

01/07/2017
00:00 uur

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!