Rally met JCC Groningen

Zoals elk jaar mag de JCCA deelnemen aan de rally van de JCC Groningen. Denk jij dat je de eeuwige ‘JCC Rally Roem’ verdient? Schrijf je dan in per team (minstens 2 personen) en ga de strijd aan met andere JCC(A)-leden. Zet na de rally je auto weg en trek je leukste partyoutfit aan, want de dag wordt afgesloten met een spetterend feest. Ook dit jaar gooien we er weer een thema in, namelijk: ”Hawaii meets Sex on the Beach”.

Programma rally:

Tijd: 10:00 uur
Locatie: Century Groningen
Adres: Industrieweg 46
Plaats: 9403 AB Assen
Parkeren: Bij Century

Programma eindfeest:

18:00 uur Aankomst rally rijders op feestelijke en nu nog geheime locatie;
19:00 uur Aanvang BBQ in zomerse sferen;
21:00 uur Borrel & feest!
00:00 uur Verwacht einde;

Let op: voor zowel de rally als het eindfeest dienen wij ons bij de JCCG apart aan te melden. Vul daarom bij je aanmelding in het veld “Opmerkingen” in wanneer je niet bij het feest aanwezig bent. May the best team win!


Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

01/07/2017
00:00 uur

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.