JCCA Business Activiteit

Rally JCC(A) en eindfeest

Meld je aan voor deze activiteit

Rally JCC(A) en eindfeest

  • 18/06/2016
  • 09:00 t/m 09:00
  • Audi, Bornholmstraat 23, 9723 AW Groningen

Zaterdag 18 juni 2016 is het tijd voor brullende motoren, gezelligheid en gekkigheid, maar vooral het moment voor een hele leuke netwerk activiteit. Zoals elk jaar mag de JCCA deelnemen aan de rally van de JCC Groningen. Denk jij dat je de eeuwige ‘JCC Rally Roem’ verdient? Schrijf je dan in per team (minstens 2 personen) en ga de strijd aan met andere JCC(A)-leden. De meest bijzondere, mooiste en gekste voertuigen kunnen weer van stal worden gehaald want de JCC Rally belooft onvergetelijk te worden. Niet alleen kan eeuwige roem worden gewonnen maar ook creativiteit zal worden beloond! Dus geef je op! De dag wordt afgesloten met het eindfeest van de JCC Groningen.

Thema:
Omdat er wat nieuwe elementen in de rally zitten dit jaar is er ook een bijpassend thema. Namelijk: “The Dukes of Hazard”! Natuurlijk hoeven jullie niet allemaal in een oranje auto te komen maar vergeet vooral de tuinbroek, Daisy en Sheriff Rosco niet als inspiratiebron!

Tijd en locatie:
We willen jullie vragen om tussen 08.45 uur en 09.00 uur aanwezig te zijn voor de aanmelding en een kopje koffie om wakker te worden! Om 09.15 uur zal de eerste auto van start gaan. Wees dus op tijd!
De start is bij Audi in Groningen! Het adres is: Bornholmstraat 23, 9723 AW Groningen.

Opgeven kan per team en introducés zijn van harte welkom. Je kan jezelf aanmelden en de overige teamleden inschrijven door deze er als introducés bij te zetten.

Om 9 uur zal de centrale briefing plaatsvinden. Nogmaals, wees op tijd.

Eindfeest JCC Groningen:
Dus zet na de rally rap je auto weg en trek je beste partyoutfit uit de kast, want het seizoen 2015-2016 wordt op zaterdag 18 juni om 19.00 uur in stijl afgesloten af met een spetterend eindfeest op een toffe nieuwe locatie: “Bakkerij Blanche”. De avond is inclusief de muzikale klanken van 2Join, buffet verzorgd door de chefkok van De Pijp en de BODI trakteert op een deel van de drankjes.

Let op: voor zowel de rally als het eindfeest dienen wij ons bij de JCC Groningen apart aan te melden. Vul daarom bij je aanmelding in het veld “Opmerkingen” in wanneer je niet bij het eindfeest aanwezig bent. May the best team win!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

18/06/2016
09:00 uur

Locatie

Audi
Bornholmstraat 23
Groningen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

Introducees

  • Astrid Anjema (via Marco)
  • Kars Mengerink (via Hendri)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!