Rally

Zaterdag 20 juni 2015 is het tijd voor brullende motoren, gezelligheid en gekkigheid, maar vooral het moment voor een hele leuke netwerkactiviteit. Zoals elk jaar mag de JCCA deelnemen aan de rally van de JCC Groningen. Denk jij dat je de eeuwige ‘JCC Rally Roem’ verdient? Schrijf je dan nu in per team (minstens 2 personen) en ga de strijd aan met andere JCC(A)-leden. De meest bijzondere, mooiste en gekste voertuigen kunnen weer van stal worden gehaald want de JCC Rally belooft onvergetelijk te worden. Niet alleen kan eeuwige roem worden gewonnen maar ook creativiteit zal worden beloond! Dus geef je op!

Opgeven kan per team en introducés zijn van harte welkom. Je kan jezelf aanmelden en de overige teamleden inschrijven door deze er als introducés bij te zetten.

Programma

Vanaf 9.00 uur is het ontvangst bij Century in Assen! Om 9.45 uur zal de centrale briefing plaatsvinden en om 10.00 uur zal het startschot klinken en gaan we met gierende banden los! Tussendoor is er een lunch en na de rally is het tijd om dit jaar gezamenlijk af te sluiten met het eindfeest!

Let op: voor zowel de rally als het eindfeest dienen wij ons bij de JCC Groningen apart aan te melden. Vul daarom bij je aanmelding in het veld “Opmerkingen” in wanneer je niet bij het eindfeest aanwezig bent. Tevens is het eindfeest alleen voor leden die ook de rally hebben gereden. May the best team win!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

20/06/2015
09:00 uur

Locatie

Century
Industrieweg 44
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Martijn Siekman (via Arnoud)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.