JCCA Business Activiteit

Gezamenlijke borrel Promotiedagen Drenthe met het CCA, OA en Gemeente Assen

Meld je aan voor deze activiteit

Gezamenlijke borrel Promotiedagen Drenthe met het CCA, OA en Gemeente Assen

  • 15/05/2018
  • 17:00 t/m 17:00
  • TT Hall, De Haar 11, Assen

De Drentse Bedrijven Contact Dagen gaat verder als Promotiedagen Drenthe en krijgt een vaste plek op de beurskalender in de maand mei. De komende editie staat gepland op 15 en 16 mei 2018.

In samenwerking met Gemeente Assen, Ondernemend Assen en het CCA organiseren wij ook dit jaar weer een ‘meet & greet’ borrel tijdens de Promotiedagen Drenthe. De Promotiedagen Drenthe is het zakelijke event voor geheel Drenthe. Naast de al bestaande regiopleinen, zal een aantal nieuwe ondernemerscollectieven aan de beursvloer worden toegevoegd, zoals Plein Emmen, Regio Meppel-Zwolle en Noordenveld. Daarnaast wordt het beursprogramma uitgebreid en zijn er nieuwe themapleinen ontwikkeld, zoals de InnovationDome, het Digitaal Lab, Duurzaamheid en Export.

Datum: dinsdag 15 mei 2018
Tijdstip: 17:00 – 19:00 uur
Doel: Onder het genot van een hapje en drankje netwerken met ondernemers uit Assen.

Op de borrel zijn intro’s ook meer dan welkom! De gratis toegangskaart kan je HIER aanvragen.


No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan kan je jouw aanwezigheid uiterlijk voor 14 mei bij ‘je aanmeldingen‘ aanpassen. Wil je je na 14 mei afmelden? Dan vragen we je contact op te nemen met het secretariaat (Ralph Venhoven). Dit kan via info@jcca.nl. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

15/05/2018
17:00 uur

Locatie

TT Hall
De Haar 11
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Bartjan Wilthagen
  • Arjan Zuidema
  • Chantal Brons

Introducees

  • Geke Bosma (via Ralph)
  • Frouke Douma (via Arjan)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!