JCCA Business Activiteit

Persoonlijke wendbaarheid in je werk – in samenwerking met BeljonWesterterp

Meld je aan voor deze activiteit

Persoonlijke wendbaarheid in je werk – in samenwerking met BeljonWesterterp

 • 22/04/2021
 • 19:30 t/m 21:30
 • , ,

22 april –  Persoonlijke wendbaarheid in je werk – in samenwerking met BeljonWesterterp

We kunnen er niet omheen: het afgelopen jaar is ons werkende leven veranderd. Thuiswerken, beeldbellen, uren aan de keukentafel. Of waar dat niet mogelijk is, op gepaste afstand en met bescherming toch aanwezig op het werk. Voor iedereen geldt dat het een flinke dosis aanpassingsvermogen vraagt. Hoe gemakkelijk gaat dat voor jou? Hoe zorg je dat je wendbaar bent en blijft?

Deze (online) avond zijn twee consultant psychologen van BeljonWesterterp te gast. Janneke Hoving en Marijn Pietersen houden zich bezig met persoonlijke, professionele ontwikkeling van mensen in hun werkomgeving. We spreken met hen over verschillende actuele thema’s als het gaat om wendbaarheid (agility) in je werk. Je onderzoekt ook voor jezelf hoe het staat met jouw wendbaarheid. Vanuit hun expertise op dit vlak zijn ze benieuwd wat er leeft op dit moment om ook te kunnen kijken naar wat wel werkt en wat niet werkt voor jou.

Ter voorbereiding krijg je een online vragenlijst toegestuurd. Deze vragenlijst gaat jou meer inzicht geven in jouw wendbaarheid, hoe ga jij om met veranderende situaties en eisen in je werk? Je ontvangt hiervan een rapport en tijdens de avond nemen Marijn en Janneke je mee hoe je dit voor jezelf kunt interpreteren en welke (leer)punten je hier uit mee kunt nemen.

De avond zal bestaan uit een plenair gedeelte en een interactief gedeelte, waarin we met stellingen en (korte) casussen aan de slag gaan om dit onderwerp eens voor jezelf onder de loep te nemen. Heb je een situatie vanuit de praktijk die je graag bespreekbaar maakt, stuur deze dan in!

Starttijd van de avond in 19:30 uur, naar verwachting ronden we af rond 21:00 uur.
Je ontvangt vooraf een link om online deel te kunnen nemen.

In verband met de voorbereiding en het versturen van de vragenlijsten is de deadline om je aan te melden donderdag 15 april a.s. 16:00 uur.

NB. Aangezien er kosten verbonden zijn aan de vragenlijst geldt er voor deze activiteit een no-show regeling.  We gaan er vanuit dat je hier serieus mee om gaat en deze tijdig invult zodat je hier het resultaat uit kunt ontvangen. Mocht je verhinderd zijn en je na het invullen van de vragenlijst afmelden voor de activiteit, zal er een bedrag à €35,- in rekening worden gebracht.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

22/04/2021
19:30 uur

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Hilda van der Heide
 • Chantal Brons
 • Frank Bloupot
 • Niels Vanderveen
 • Marc Hut
 • Bauke Wierda
 • Leonie Mensen

Introducees

 • Manoek Atanesyan
 • Esther Heemstra

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!