JCCA Business Activiteit

Online Escapen

Meld je aan voor deze activiteit

Online Escapen

 • 20/01/2022
 • 19:30 t/m 21:00
 • , ,

Op donderdag 20 januari 2022 om 19:30 uur organiseren wij in samenwerking met Laura van Assen Escape Rooms door de aanhoudende maatregelen en onzekerheden het online escape spel.

We hadden graag een fysieke bijeenkomst georganiseerd, maar dat zit er helaas nog niet in. Gelukkig hebben we een mooie online oplossing gevonden.

Onder de naam Online Escapen heeft Laura middels 360º beelden de fysieke sprookjeskamer gedigitaliseerd. Zo kan iedereen veilig vanuit huis een escape room spel spelen, waar dan ook ter wereld.

Het spel zal gespeeld worden in teams van maximaal 4 personen. Het spel duurt ongeveer 60 minuten.

De start begint gezamenlijk met een korte introductie en uitleg van het spel. Vervolgens worden de spelers in teams ondergebracht in zogenaamde break-out rooms en hebben jullie enkel contact met het team.

Er wordt een teamcaptain aangesteld die zijn/haar scherm deelt met de teamleden. Zo kan iedereen meekijken met het spel en puzzelen en kunnen opdrachten verdeeld worden, waarna de teamcaptain de juiste antwoorden in het spel invult.

De host staat klaar om vragen te beantwoorden of om eventueel in te grijpen bij technische problemen. De eindstand wordt door de hosts bepaald aan de hand van teamwork en snelheid.

De winnaars ontvangen een prijs die aangeboden wordt door Laura!

Mocht je iemand weten die hier nou ook echt bij moet zijn, meld hem/haar aan als introducé!

 

Aanmelden kan tot en met 17 januari 2022 – 21:00.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

20/01/2022
19:30 uur

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Bartjan Wilthagen
 • Roy Rademaker
 • Frank Bloupot
 • Johannes Eilander
 • Bas Noorda
 • Bauke Wierda
 • Judith Scholte
 • Yvo Scheringa

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!