JCCA Business Activiteit

Nieuwjaarsreceptie CCA/JCCA

Meld je aan voor deze activiteit

Nieuwjaarsreceptie CCA/JCCA

  • 04/01/2016
  • 18:30 t/m 18:30
  • Drentse Golf en Country Club, Ten Oeverstraat 13, Zeijerveen

Het bestuur van het CCA en de JCCA nodigen je graag uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van het CCA op maandag 4 januari 2016. Vanaf 18.30 uur ben je welkom in de bar van de Drentse Golf en Country Club in Zeijerveen, waarna een heerlijk diner in de zaal zal worden geserveerd.

Spreker Adjiedj Bakas

Tijdens het diner zal Adjiedj Bakas alvast een blik in de toekomst werpen van 2016. Wat zijn de trends en wat gaan wij daarvan merken? Die vraag is belangrijker dan ooit in een wereld die steeds sneller verandert. Bedrijven, overheden en burgers vragen trendwatchers als Adjiedj Bakas om de nieuwe tijd te duiden en inspiratie op te doen voor nieuwe producten en diensten. Bakas (1963) is ‘de trendwatcher des vaderlands’ (Managementboek). Hij geeft in binnen- en buitenland ongeveer tweehonderd lezingen per jaar. Hij schreef bestsellers over de toekomst, die onder andere in Nederland, de V.S, China, Brazilië en Engeland verschijnen.

Het (voorlopige) programma:

18.30 – 19.15 uur: Borrel
19.15 – 19.20 uur: Aanschuiven in de zaal voor het diner
19.20 – 19.30 uur: Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter
19.30 – 21.30 uur: Diner met presentatie trendwatcher Adjiedj Bakas.

Je kunt je aanmelden, met partner, voor deze bijeenkomst tot en met vrijdag 1 januari 2016 16.00 uur.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

04/01/2016
18:30 uur

Locatie

Drentse Golf en Country Club
Ten Oeverstraat 13
Zeijerveen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen

Introducees

  • Wim Hammer (via Niels)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!