JCCA Business Activiteit

Lustrum 2016

Meld je aan voor deze activiteit

Lustrum 2016

  • 02/09/2016
  • 09:30 t/m 23:30
  • Van der Valk Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

10 jaar geleden is de Jongeren Commerciële Club Assen opgericht. Deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden en dat doen we graag samen met jou. Zoals de uitnodiging al enigszins verklapt gaan wij op vrijdag 2 september met z’n allen naar Amsterdam. De lustrumcommissie heeft maanden gewerkt aan een geweldig dag- en avondprogramma, zorg dat je erbij bent! Aan de inwendige mens is gedacht, we verwachten van jou alleen je aanwezigheid en een grote glimlach.

We zien je graag vrijdag 2 september om 9.30 uur bij Hotel Van der Valk Assen en rond 23.30 uur word je daar weer afgezet.

Datum: vrijdag 2 september
Aanvang: 9.30 uur, Hotel Van der Valk Assen (zorg dat je op tijd komt!)
Einde: +/- 23.30 uur
Wie: alleen leden
Dresscode: makkelijke kleding en schoenen waar je de hele dag op kan lopen
Aanmelden: mogelijk tot 15 augustus

Het belooft een mooi JCCA feestje te worden!

Helaas zijn we genoodzaakt bij no-shows of afmeldingen op het laatste moment de kosten door te berekenen. Dus als je je hebt aangemeld en toch niet blijkt te kunnen, meld je dan ruim op tijd af.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

02/09/2016
09:30 uur

Locatie

Van der Valk Assen
Balkenweg 1
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Chantal Brons

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!